Despre noi

Ambulanta Terra este un serviciu medical dedicat vietii. Nascut din dorinta de a oferi o alternativa de calitate la serviciile medicale din Romania, proiectul Ambulanta TERRA si-a depasit si isi depaseste in continuarea granitele.

 

Ceea ce ne motiveaza si ne diferentiaza in activitatea noastra sunt succesele inregistrate in situatii extrem de dificile si faptul ca pana in prezent nu am inregistrat nici un esec.

 

Calitatea serviciilor oferite este dovedita si de succesul inregistrat in cazul pacientilor transportati in Europa pentru interventii si tratament, desi de cele mai multe ori institutiile medicale nationale nu mai acordau nici o sansa de supravietuire la preluarea pacientilor.

 

Exemple concrete sunt pacientii cu afectiuni hepatice si renale grave transportati pentru transplanturi de organe la clinci de specialitate din afara tarii, cazurile de coma, politraumatisme, tumori cerebrale sau victimele unor accidente rutiere grave.

 

Unitatile ambulatorii sunt dotate conform standardelor europene, cu aparatura si echipamente moderne de terapie intensiva si resuscitare. Ambulantele sunt dotate cu aer conditionat.